BACK TO SCHOOL СО DINERS CLUB!

Во периодот до 30.09.2021 посетете ги книжарниците каде ќе пронајдете сè од училишен и канцелариски материјал на рати, рати без камата, одложено плаќање за трансакции на рати од 01.11.2021, но и многу интересни подароци! Ви посакуваме успешен почеток на учебната година! Прочитајте повеќе
10% попуст на работни маси и столици од JYSK во периодот до 30.09.2021. Одберете од широката гама на висококвалитетни производи, а платете со попуст со Вашата Diners Club картичка. Прочитајте повеќе
Од 23.08.2021 до 31.08.2021, набавете спортска опрема на рати, рати без камата и платете одложено за сите трансакции на рати почнувајќи од 01.10.2021. Добрата спортска опрема е императив за практикување на сите спортски активности. Прочитајте повеќе
Научете да пливате со најдобрите Betasharks а платете на 12 рати. Ако на летото му се ближи крајот, тоа не значи дека треба да престанеме да пливаме! Прочитајте повеќе
Во периодот до 30.09.2021, Diners Club во соработка со образовните установи ви нуди можност да се образувате или дообучите во струка по Ваш избор. Вложете во знаење, а платете одложено за сите трансакции на рати. Прочитајте повеќе
Во периодот до 31.08.2021, уплатете си за одмор од соништата во некоја од туристичките агенции со вашата картичка, а започнете со плаќање од ОКТОМВРИ. Прочитајте повеќе
Во периодот до 31.08.2021, платете на рати во хотелите низ Македонија, а започнете со отплата од 01.11.2021. Прочитајте повеќе
Безгрижно лето со Diners Club! Во периодот до 31.08.2021, проверете се во некоја од лабораториите пред патување, а одложете го плаќањето за месец ОКТОМВРИ. Прочитајте повеќе
Подигнете готовина од 27-ми до 31-ви АВГУСТ, а враќајте на РАТИ започнувајќи со отплата од 1-ви ОКТОМВРИ 2021. Акцијата важи исклучиво за враќање на подигнатиот износ на рати! Прочитајте повеќе
Facebook
LinkedIn
Twitter
КОНТАКТ ЦЕНТАР 02/ 15 155
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe
www.diners.com.mk