МЕСЕЦ АПРИЛ ВО СВЕТОТ НА DINERS CLUB

 
Купете велосипед сега, ОДЛОЖЕТЕ го плаќањето за јуни! Започнете ја оваа пролет со нов велосипед за Вас! Diners Club Ви нуди можност да купувате сега, во над 20 салони за велосипеди, а да почнете со плаќање на првата рата од 1-ви јуни. Прочитајте повеќе
ПОДНОВЕТЕ го својот дом СЕГА, ОДЛОЖЕТЕ ГО ПЛАЌАЊЕТО за јуни.
Повелете во Агротехна, каде со Вашата Diners Club картичка можете да го купите она што ви е потребно да го подновите својот дом. 
Прочитајте повеќе
Пазарете на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Fashion Group, во текот на целиот месец. Време е за шопинг! Подновете ја гардеробата во некое од продажните места на светски познатите брендови на Fashion Group.Платете на 12 рати без камата, само со вашата Diners Club картичка.Акцијата трае до 30.04.2021. Прочитајте повеќе
Пролетно уредување на Вашиот дом. Повелете во некоe од продажните места на Jysk, Merkur или Elektrometal, каде може да набавите сѐ што ви е потребно за пролетно освежување на домот на рати, без камата. Прочитајте повеќе
Oсвежување на гардеробата на РАТИ без КАМАТА во Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear. Платете на рати без камата во било кое од продажните места на добро – познатите брендови на Inditex.  Прочитајте повеќе
Со добра книга, времето поминува за час! За сите големи и мали љубители на пишаниот збор! Набавете ја омилената книга со Вашата Diners Club картичка, во повеќе од 200 книжарници низ земјава. Прочитајте повеќе
Сe за Вашето домаќинство, со Вашата Diners Club картичка.Подновете го својот дом со сe она што ви е потребно и платете го со поволности со Вашата Diners Club картичка.Diners Club и Вие, создадени еден за друг! Прочитајте повеќе
Facebook
LinkedIn
Twitter
КОНТАКТ ЦЕНТАР 02/ 15 155
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнетеUnsubscribe

www.diners.com.mk