Нов мебел по супер услови! Купете мебел на рати сега, а одложете го плаќањето за јуни, само со Вашата Diners Club картичка. Изберете го она што го сакате на повеќе од 40 продажни места. Продажните места можете да ги погледнете на следниов линк: http://bit.ly/2Qm2Cw5
ИЗВЕСТУВАЊЕ! Динерс Клуб Македонија Ве известува дека од 01.04.2021 година нема да има брендирани подароци во „Наградниот програм“. Наградните бодови ќе може да ги користите за вредносни ваучери. За да го погледнете „Наградниот програм“ кликнете ТУКА.
Facebook
LinkedIn
Twitter
КОНТАКТ ЦЕНТАР 02/ 15 155
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнетеUnsubscribe

www.diners.com.mk