#АЈДЕ во Нептун! Не пропуштајте, до 1-ви март апарати за домаќинство по најниски цени и можност за плаќање до 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА! Прочитајте повеќе

Купувј во Сетек! Од 16-ти до 28-ми февруари, неверојатни цени на 100 одбрани артикли и до 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА со Diners Club!
Прочитајте повеќе

OUTLET акција со Diners Club! Искористи ги големите ПОПУСТИ од 22-ри до 28-ми февруари, купувај на РАТИ и плаќај од 1-ви април! Прочитајте повеќе

Подигни готовина од 25-ти до 28-ми февруари, враќај на РАТИ започнувајки со отплата од 1-ви април! Прочитајте повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ! Динерс Клуб Македонија Ве известува дека од 01.04.2021 година нема да има брендирани подароци во „Наградниот програм“. Наградните бодови ќе може да ги користите за вредносни ваучери. За да го погледнете „Наградниот програм“ кликнете ТУКА.
Facebook
LinkedIn
Instagram
КОНТАКТ ЦЕНТАР 02/ 15 155

Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk
opened