ЈУЛИ 2020

РЕНОВИРАЈТЕ СЕГА, ПЛАЌАЈТЕ ОД ОКТОМВРИ

 
Реновирајте го Вашиот дом со Diners Club. Купувајте од 6-ти до 12-ти јули во голем број продажни салони за мебел, санитатрии, подови и градежни материјали, а плаќајте на РАТИ од 1-ви октомвриПрочитај повеќе!

120 ДЕНА ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Neptun

 
Купувајте во продажните салони на Нептун од 6-ти до 31-ви јули до 24 РАТИ, а започнете со отплата на 1-ви ноември!
Прочитај повеќе!

ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ во Top Shop

 
Купете го долго посакуваниот производ од Top Shop од 10-ти до 12-ти јули и плаќајте на 12 РАТИ од 1-ви октомври!
Прочитај повеќе!
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
во Електрометал и Меркур

 
Чувствувајте се удобно во Вашиот дом и градина. Купувајте во Електрометал и Меркур на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА со Diners Club.
Прочитај повеќе!
ЛЕТО ДОМА, ВО НАШАТА МАКЕДОНИЈА
 
Ова лето истражете ги убавините на нашата земја! Одберете ја својата дестинација од понудената листа, летувајте од 15-ти јули до 31-ви август, а плаќајте на РАТИ од 1-ви октомври.
Прочитај повеќе!
12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
во автошкола Мобилити

 
Професионално и безбедно прво возачко искуство. Закажете ги Вашите часови во автошкола Мобилити и плаќајте до 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА.
Прочитај повеќе!
https://www.facebook.com/dcmak/
https://www.instagram.com/dinersclubmkd/?hl=en
https://www.linkedin.com/company/diners-club-macedonia
РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЗА СТРУЈА НА 6 РАТИ
Diners Club Ви овозможува плаќање на сметките од EVN на 6 РАТИ кое можете да го извршите во корисничките енерго сервиси на EVN, или online на следниот линк: www.evn.mk.
РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЗА ПАРНО НА 3 РАТИ
Diners Club Ви го олеснува плаќањето на сметски за парно кое можете да го извршите на наплатните пунктови на БЕГ на 3 РАТИ, или online на следниот линк: beg-snabduvanje.com.mk
ПОДИГНУВАЊЕ НА ГОТОВИНА, КЕШ НА РАТИ 
Подигнувајте готовина на банкоматите на NLB банка и експозитурите на Стопанска Банка АД Битола и враќајте ја до три месечни рати. Повеќе
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk