ЈУНИ 2020
   12 - 13 ЈУНИ 
ДЕНОВИ ПОСВЕТЕНИ НА ДАМИТЕ

На 12-ти и 13-ти јуни, РАТИ БЕЗ КАМАТА во СИТЕ продажни места само за дамите! Прочитај повеќе!
   19 - 20 ЈУНИ 

ДЕНОВИ ЗА УРБАНИ МАЖИ
 

Денови за шопинг посветени на мажите! 19-ти и 20-ти јуни РАТИ БЕЗ КАМАТА во СИТЕ продажни местаПрочитај повеќе!
   26 - 27 ЈУНИ 

КУПИ СЕГА, ПЛАЌАЈ ОД СЕПТЕМВРИ
 

Одложете го плаќањето за два месеци, купувајте на 26-ти и 27-ми јуни на рати во СИТЕ продажни места, започнете со отплата од 1-ви септемрви! Прочитај повеќе!
   29 - 30 ЈУНИ 

КЕШ НА РАТИ И ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ


Подигнете готовина на 29-ти и 30-ти јуни, а враќајте на РАТИ започнувајќи со отплата од 1-ви август. Прочитај повеќе!
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
Специјално за членовите на Diners Club.
Купи ги магичните Apple AirPods Pro слушалки од iSTYLE по магична цена на 12 РАТИ.
Прочитај повеќе!
https://www.facebook.com/dcmak/
https://www.instagram.com/dinersclubmkd/?hl=en
https://www.linkedin.com/company/diners-club-macedonia
ПАЗАРЕТЕ ВО МАРКЕТИ НА РАТИ
Наполнете ја Вашата трпеза! Купувајте во најблискиот маркет и плаќајте на РАТИ со Вашата Diners Club картичка. Погледнете ја целата листа на маркети.. Повеќе
РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЗА СТРУЈА НА 6 РАТИ
Diners Club Ви овозможува плаќање на сметките од EVN на 6 РАТИ кое можете да го извршите во корисничките енерго сервиси на EVN, или online на следниот линк: www.evn.mk.
РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЗА ПАРНО НА 3 РАТИ
Diners Club Ви го олеснува плаќањето на сметски за парно кое можете да го извршите на наплатните пунктови на БЕГ на 3 РАТИ, или online на следниот линк: epay.beg-snabduvanje.com.mk
 
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk
opened