МАЈ 2020
Со отварањето на големите трговски центри вратете се на Вашите омилени активности. Купувајте на РАТИ во Skopje City Mall, Ramstore Mall, Capitol Mall, Vero Centar и Point Reatil Park, плаќајте со Вашата Diners Club картичка и уживајте во поволностите кој таа Ви ги нуди.

ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена
во Magnetik

Повторно на вистински шопинг во продажните салони на Max Mara, Liu Jo, Paul&Shark, Carpisa и останатите брендови на Magnetik. Купувајте до 12 РАТИ со ПОПУСТ до 40%,а започнете со плаќање на првата рата од 15 јули. Прочитај повеќе!

ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена
во CM Delta 

Зачекорете самоуверено надвор од карантин. Купувајте од афирмираните брендови Lacoste, Tommy Hilfiger, Gant и Polo на CM Delta, плаќајте до 12 РАТИ, а започнете со отплата на прва рата од 15 јули. Прочитај повеќе!

ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена
во Fashion Group

Вратете се на старите навики и животот со стил! Купувајте online и во продажните салони на Mango, Fashion & Friends, Bitsiani и останатите брендови на Fashion Group до 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА, а започнете со плаќање на првата рата од 15 јули. Прочитај повеќе!
ЧЕВЛИ на РАТИ и ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ до 60 дена
Одберете ги вистинските чевли за Вас! Купувајте на РАТИ и одложете го плаќањето на првата рата до 60 дена, единствено со Вашата Diners Club картичка. Прочитај повеќе!
https://www.facebook.com/dcmak/
https://www.instagram.com/dinersclubmkd/?hl=en
https://www.linkedin.com/company/diners-club-macedonia
ПОДИГНУВАЊЕ НА ГОТОВИНА, КЕШ НА РАТИ 
Подигнувајте готовина на банкоматите на NLB банка и експозитурите на Стопанска Банка АД Битола и враќајте ја до три месечни рати. Повеќе
ПАЗАРЕТЕ ВО МАРКЕТИ НА РАТИ
Наполнете ја Вашата трпеза! Купувајте во најблискиот маркет и плаќајте на РАТИ со Вашата Diners Club картичка. Погледнете ја целата листа на маркети.. Повеќе
РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЗА СТРУЈА НА 6 РАТИ
Diners Club Ви овозможува плаќање на сметките од EVN на 6 РАТИ кое можете да го извршите во корисничките енерго сервиси на EVN, или online на следниот линк: www.evn.mk.
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk
opened