Не го одложувајте купувањето, одложете го плаќањето!

Погледнете го каталогот кој го изготвивме ексклузивно за Вас тука 
и опремете го Вашиот дом онака како што од секогаш сте посакувале.
Diners Club и Вие, создадени еден за друг!
Facebook
Instagram
Website
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk