ФЕВРУАРИ 2020

L`OCCITANE и DINERS CLUB

 
Искористете екслузивен ПОПУСТ од 25% на 14-ти февруари во новоотоворената продавница на L`Оccitane во ГТЦ. Kупувајте природна козметика која ги задоволува високите стандарди на нега до 12 РАТИ со Diners Club.
Прочитај повеќе!

TOP SHOP ВИКЕНД АКЦИЈА

 
Студио Модерна (Top Shop) долги години на македонскиот пазар нуди квалитетни производи за Вас и Вашиот дом. Овој викенд од 14ти до 16ти февруари имате можност да купувате до 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА единствено со Вашата Diners Club картичка. Прочитај повеќе!
СЕТЕК - СЕ ОД ТЕХНИКА

Неверојатни цени на 100 одбрани артикли во Сетек - се од техника до 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА само со Вашата Динерс Клуб картичка. Прочитај повеќе!
24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во НЕПТУН
 
Kупете ги Вашите нови апарати за домаќинство во Нептун, по најниски цени и до 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА со Diners Club. Понудата важи за производите од промотивните летоци, како и за производите со HAPPY цена. Прочитај повеќе!

ПОДАРЕТЕ СО ЉУБОВ, ПОДАРЕТЕ ВЕЧНОСТ

 
Во духот на месец февруари, подарете нешто безвременско! Купете парче накит со Вашата Diners Club картичка на РАТИ и изненадете ги своите најсакани. Прочитај повеќе!
ОДБЕРЕТЕ ИДЕАЛЕН ЧАСОВНИК
 
Нов рачен часовник е секогаш најдобрата инвестиција која можете да ја направите, кога се работи за негување на личниот стил. Одберете го идеалниот часовник и плаќајте на РАТИ со Diners Club. Прочитај повеќе!

КУЛТУРНИ НАСТАНИ со DINERS CLUB

 
Бидете дел од културните случувања во градот. Богата понуда на настани и можност за плаќање на РАТИ со Вашата Diners Club картичка. Прочитај повеќе!
https://www.facebook.com/dcmak/
https://www.instagram.com/dinersclubmkd/?hl=en
https://www.linkedin.com/company/diners-club-macedonia
РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЗА СТРУЈА НА 6 РАТИ
Diners Club Ви овозможува плаќање на сметките од EVN на 6 РАТИ кое можете да го извршите во корисничките енерго сервиси на EVN, или online на следниот линк: www.evn.mk.
РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЗА ПАРНО НА 3 РАТИ
Diners Club Ви го олеснува плаќањето на сметски за парно кое можете да го извршите на наплатните пунктови на БЕГ на 3 РАТИ, или online на следниот линк: epay.beg-snabduvanje.com.mk
ПОДИГНУВАЊЕ НА ГОТОВИНА, КЕШ НА РАТИ 
Подигнувајте готовина на банкоматите на NLB банка и експозитурите на Стопанска Банка АД Битола и враќајте ја до три месечни рати. Повеќе
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk
opened