30% ПОПУСТ и 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
Празничниот шопинг може да биде вистинско задоволство кога купувате со Вашата Diners Club картичка. Искористете 30% ПОПУСТ и плаќајте до 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во продажните салони на Benetton и Sisley од 18-ти до 25-ти декември 2019. 
40% ПОПУСТ и 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА

Часовникот е еден од оние подароци со кои никогаш нема да погрешите. Вашиот избор направете го во Hronometar искористете ПОПУСТ до 40% и плаќајте на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА со Diners Club.
 
https://www.facebook.com/dcmak/
https://www.instagram.com/dinersclubmkd/?hl=en
https://www.linkedin.com/company/diners-club-macedonia
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk