НОЕМВРИ 2019

Не го одложувај купувањето, одложи

го плаќањето 3 месеци! 

Купувајте во Сетек на акциски цени до 24 РАТИ во ноември, а започнете со плаќање во февруари, единствено со Diners Club. Прочитај повеќе!
Нова колекција на 12 рати без камата во Макпримат

Подновете се со топло парче облека за студените зимски денови од новата колекција за мажи и жени во Макпримат и плаќајте до 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА.
Прочитај повеќе!
30% попуст во Benetton и Sisley

Купувајте од последните есен/зима колекции во Benetton и Sisley, искористете ексклузивен ПОПУСТ од 30% и плаќајте до 12 РАТИ единствено со Diners Club. Прочитај повеќе!
Зимски гуми на рати
 
Подгответе го вашето возило за престојната сезона. Обезбедете си зимски гуми на време и искористете ја можноста да купувате по НАМАЛЕНИ ЦЕНИ и на РАТИ со Diners ClubПрочитај повеќе!
Внесете топлина во домот
 
Згрејте се за време на ладните зимски денови, одберете од големата понуда на грејни тела од препорачаната листа на продажни места и плаќајте на РАТИПрочитај повеќе!
Дишете чист воздух со BlueAir

Blueair го обликува начинот на кој светот дише. Купете прочистувач за воздух на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА и искористете 10% ПОПУСТ. 
Прочитај повеќе!
Пазарете од дома

Купувајте храна и други производи од удобноста на вашиот дом, заштедете време и пари и избегнете ги долгите редови пред каса.
Прочитај повеќе!
РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЗА СТРУЈА НА 6 РАТИ
Diners Club Ви овозможува плаќање на сметките од EVN на 6 РАТИ кое можете да го извршите во корисничките енерго сервиси на EVN, или online на следниот линк: www.evn.mk.
РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЗА ПАРНО НА 3 РАТИ
Diners Club Ви го олеснува плаќањето на сметски за парно кое можете да го извршите на наплатните пунктови на БЕГ на 3 РАТИ, или online на следниот линк: epay.beg-snabduvanje.com.mk
ПОДИГНУВАЊЕ НА ГОТОВИНА, КЕШ НА РАТИ 
Подигнувајте готовина на банкоматите на NLB банка и експозитурите на Стопанска Банка АД Битола и враќајте ја до три месечни рати. Повеќе
https://www.facebook.com/dcmak/
https://www.instagram.com/dinersclubmkd/?hl=en
https://www.linkedin.com/company/diners-club-macedonia
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk