Не го одложувај купувањето, одложи го плаќањето! 
Купувајте во Сетек на акциски цени до 24 РАТИ во октомври, а почнете со отплата од 1 јануари 2020, единствено со Diners Club. Прочитај повеќе!

Happy Weekend во Нептун и 24 рати без камата со Diners Club!
Искористете ги ГОЛЕМИТЕ ПОПУСТИ од 03-07 октомври 2019 и плаќајте до 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во сите продажни салони на Нептун. Прочитај повеќе!

Роденденски шопинг на рати без камата во Skopje City Mall
По повод 7-от роденден на Skopje City Mall, на 5ти октомври, искористете ја можноста да купувате на РАТИ БЕЗ КАМАТА ВО СИТЕ ПРОДАЖНИ МЕСТА во трговскиот центар.
Прочитај повеќе!

Обновете го вашиот мебел со Diners Club
Купувајте од 14-20 октомври 2019, почнете со отплата од 15 јануари 2020 на РАТИ БЕЗ КАМАТА во сите продажни салони за мебел. Прочитај повеќе!

Викенд резервиран за нови обувки!
Викенд акција на Diners Club, уживајте во шопинг со намалени цени и купувајте на РАТИ во сите продавници за чевли од 18-20 октомври. Прочитај повеќе!

12 рати без камата во Sport Vision
Спортска опрема на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА од 21-27 октомври во сите продажни места на Sport Vision. Прочитај повеќе!

Купете удобност и квалитет во Студио Модерна
Подновете го вашиот дом! Од 25-27 октомври купувајте на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА во продажните салони на Студио Модерна. Прочитај повеќе!

 

Дишете чист воздух со "Blueair"
Оваа есен купете го вашиот прочиствач на воздух на 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА и дишете чист воздух засекогаш. Прочитај повеќе!
opened
https://www.facebook.com/dcmak/
https://www.instagram.com/dinersclubmkd/
https://www.linkedin.com/company/diners-club-macedonia
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk