BACK TO SCHOOL акција со Diners Club!

 
Обезбедете навреме се што им е потребно на вашите најмили, купувајте на РАТИ и искористете ги ПОВОЛНОСТИТЕ кои Ви ги овозможува Diners Club. 

Погледнете го специјалното издание на BACK TO SCHOOL каталогот.

 
Diners Club им посакува среќен и успешен почеток на новата учебна година на сите ученици и студенти.
Facebook
Instagram
LinkedIn
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk
opened