-50% ПОПУСТ на преглед за ласерска корекција на диоптрија во Сиситина Офтамологија и можност на плаќање до 12 РАТИ, само за членови на Diners Club. 
ПОВЕЌЕ
Сега имате можност да си дозволите се што ви е потребно за удобно и безгрижно патување! Купувајте кровни куфери и држачи од Номад и плаќајте до 12 РАТИ...
ПОВЕЌЕ
Diners Club ви овозможува незаборавно шопинг искуство во Point Retail Park во Скопје. Купувајте со вашата Diners Club картичка и уживајте во многубројните...
ПОВЕЌЕ
Кампувањето е многу повеќе од будење во природа, a доколку се решите да тргнете на ваква авантура Scout и Diners Club се тука да ви понудат комплетно уживање.
ПОВЕЌЕ
Најавете го Вашето патување и избегнете злоупотреба на картичките, особено во странство. Доколку Diners Club добие барање за проверка на член...
ПОВЕЌЕ
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk