ЈУЛИ 2019
ОЛАДЕТЕ СЕ ОВА ЛЕТО!
ЛЕДЕНИ СЕЗОНСКИ ПОПУСТИ НА КЛИМА УРЕДИ
 
Од година во година, понудата на климатизери е се поголема, одлуката за купување на одреден модел, станува уште потешка. Diners Club Ви го олеснува изборот! Искористете ги сезонските попусти - понесете ја Вашата Diners Club...
ПОВЕЌЕ
Освен вообичаените работи кои се неопходни за на одмор, годинава размислите да понесете и нешто друго. Во зависност од одморот...
ПОВЕЌЕ
Седнете во автомобилот и тргнете во авантура, избегајте од жешкиот асфалт, гужвите, високите згради и уживајте во природата. Посетете ги...
ПОВЕЌЕ
Подигнувајте готовина на банкоматите на NLB банка и експозитурите на Стопанска Банка АД Битола и враќајте ја до три месечни рати. 
ПОВЕЌЕ
Со Вашата Diners Club картичка имате можност да купите билети за меѓународниот музичко-сценски фестивал Охридко Лето до 6 РАТИ...
ПОВЕЌЕ
Пазаретe секогаш свежи намирници со контролиран квалитет. Наполнете ја Вашата трпеза, плаќајте на РАТИ во најблиските маркети и уживајте...
ПОВЕЌЕ
Најавете го Вашето патување и избегнете злоупотреба на картичките, особено во странство. Доколку Diners Club добие барање за проверка...
 
ПОВЕЌЕ
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk
opened