ЈУНИ 2019
СО DINERS CLUB ДО ДЕСТИНАЦИЈАТА
ОД ВАШИТЕ СОНИШТА
 
Не сонувајте повеќе, започнете да се пакувате. Динерс Клуб Македонија ви овозможува пат до дестинацијата од вашите соништа. Резервирајте патување во некоја од понудените туристички агенции и плаќајте до 12 рати.
ПОВЕЌЕ
Доколку се уште не сте почнале да се подготвувате за летото, време е да започнете. Ова лето уживајте полни со самодоверба на плажа...
ПОВЕЌЕ
За вашето патување да биде совршено и да немате никакви грижи во врска со пакувањето, без разлика дали планирате да одите на долг летен...
ПОВЕЌЕ
Додека се подготвувате за годишниот одмор во торбата за на плажа секогаш мора да има место за добра книга.
 Книгите ја имаат моќта...
ПОВЕЌЕ
Освежете го гардероберот со нови летни парчиња, искористете ја одличната можност да пазарите на рати со Diners Club во понудените продавници.
ПОВЕЌЕ
Не дозволувајте летната еуфорија да ве понесе и да заборавите на негата на својата кожа. Уживајте безгрижни под сонцето, заштите ја кожата...
ПОВЕЌЕ
Патничкото осигурување е важен дел од вашиот план за патување и покрива неочекувани трошоци, за таа цел обезбедете си патничко осигурување...
ПОВЕЌЕ
ПОДИГНУВАЊЕ НА ГОТОВИНА, КЕШ НА РАТИ 
Подигнувајте готовина на банкоматите на NLB банка и експозитурите на Стопанска Банка АД Битола и враќајте ја до три месечни рати.  Повеќе
 
РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЗА СТРУЈА НА РАТИ
Diners Club Ви овозможува плаќање на сметките од EVN на 6 РАТИ кое можете да го извршите во корисничките енерго сервиси на EVN, или online на следниот линк: www.evn.mk
КУПУВАЈТЕ НА РАТИ ВО МАРКЕТИТЕ
Наполнете ја Вашата трпеза, плаќајте на РАТИ во најблиските маркети и уживајте во безбројните поволности што Ви ги нуди Вашата Diners Club картичка. Повеќе
КОНТАКТ ЦЕНТАР 15 155
 
Го добивате овој newsletter затоа што сте запишани да го добивате истиот од страна на Diners Club Македонија. Доколку не сте заинтересирани да го добивате повеќе, кликнете Unsubscribe

www.diners.com.mk